Fenyőfa bútorok

A fenyőből készült bútorok a természetes fa melegségét, szépségét, illatát viszik az otthonodba.

E berendezési tárgyak időtállóak, tartósak, praktikusak, eleganciát sugallnak, mivel természetes alapanyagúak, ezért harmonikus élettér alakítható ki belőlük a lakás bármely helyiségében. Értéke felülmúlja, és maradandóan őrzi előnyét az utánzatokkal szemben és számtalan stílus kialakítható belőle.

A fenyőbútor a komfortérzet kialakításában is egyedülálló teljesítményre képes, ugyanis a fenyőbútorokkal berendezett térben kiegyenlített a levegő páratartalma. Túl nagy nedvesség esetén felveszi a vizet, míg a szárazabb periódusban leadja azt. Párologtatóra általában nincs szükség az ilyen helyiségekben. Természetesen a hirtelen hőingadozást nem kedveli, szélsőséges körülményektől óvni kell bútorainkat, például fűtőtest közelébe lehetőleg ne tegyük őket, mert a közvetlen hősugárzástól nem kívánatos elváltozások keletkezhetnek. 

Jól viseli a normál lakásban uralkodó fényviszonyokat is, a napsugarak UV sugárzása a fából egy reakciót vált ki ugyan, de aggodalomra nem ad okot, ez egy természetes színérés, bizonyos idő elteltével megszűnik. 

A tömör fenyő káros anyagokat nem bocsát ki, sőt javítják a belső terek levegőjét. Hiszen a faszerkezet millió kis üreggel, csatornával tagolt, jelentős mennyiségű káros anyagot képes megkötni így a levegőből. Csökkenti az allergiás reakciók kialakulását, mivel elektromosan szigetelő, ezért elektrosztatikusan töltött lebegő port nem képez. A faanyag levegőszűrőként működik. Hatékonyan veszi fel a cigaretta füstöt, oldószereket és nitrogén-oxidot. Nem vonzza a port, így gyakori takarítást nem igényel. 

Ha a fabútoraink szépségét hosszú ideig szeretnénk megőrizni, fontos a megfelelő ápolás, tisztítás. Száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt használjunk, amivel a por és egyéb szennyeződések is könnyen eltávolíthatók. Célszerű évente többször méhviasz tartalmú tisztítószerrel bedörzsölni és áttörölni a felületeket, mert a rostok magukba szívják a viaszt, így a bútor színe mélyebbé, élénkebbé válik.

Ha kedveled az akciókat, kedvezményeket, élj a speciális ajánlatunkkal és csatlakozz az egyedülálló hűségprogramunkhoz itt: https://www.myworld.com/registration/partner/202044

A nemzetközi Benefit programnak köszönhetően, a Bútorvilágnál történt regisztrációddal több száz online partnervállalatnál és több ezer üzletben vásárolhatsz előnyökkel, az év 365 napján, már 56 országban!


EGY APPLIKÁCIÓ - TÖBBEZER KEDVEZMÉNY

Részletek: https://www.okosvasarlas.net/butorvilag/