Kedvezmények

Előnyök minden vásárlás után!


Legyen Ön is a
myWorld Benefit program 
tagja:

https://www.myworld.com/registration/partner/202044

Egyedi berendezések

Részletek a "BERENDEZTÜK"

menü alatt!

Összehasonlítás

Vásárlási feltételek

A fenyőfa bútorok tulajdonsága

 

Az általunk forgalmazott és gyártott bútorok északi borovi fenyőből készülnek. Ez a fenyőfajta a hideg éghajlaton lassan növekszik, évgyűrűi sűrűbbek, magasabb a gyantatartalma, ezért nagyon tartós. A borovi fenyő közepes keménységű, kellemes rajzolatú, vörösesbarna, sárga és rózsaszínű részekkel is rendelkezik.

A fenyőbútor színe a napsugarak UV sugárzása és az idő múlása miatt sötétebbé válik!

A fenyőbútoraink normál és gyerekméretben is eleget tesznek a biztonsági elvárásoknak. Stabilan állnak, felületük egészségre ártalmatlan lakkal, páccal, festékkel kezeltek.

 

A fenyőből készült bútorok a természetes fa melegségét, szépségét, illatát viszik otthonába. 

E berendezési tárgyak időtállóak, tartósak, praktikusak, természetes alapanyagúak, ezért harmonikus élettér alakítható ki belőlük a lakás bármely helyiségében.

Értéke felülmúlja és maradandóan őrzi előnyét az utánzatokkal szemben.

A fenyőbútorokkal berendezett térben kiegyenlített a levegő páratartalma. Túl nagy nedvesség esetén felveszi a vizet, míg a szárazabb periódusban leadja azt. Természetesen a hirtelen hőingadozást nem kedveli, szélsőséges körülményektől óvni kell bútorainkat, például fűtőtest közelébe lehetőleg ne tegyük őket, mert a közvetlen hősugárzástól nem kívánatos elváltozások keletkezhetnek.

Fenyőbútorok garanciája

 

Az általunk forgalmazott bútorokra gyártóink 1-5 évig terjedő teljes körű garanciát vállalnak – anyaghiba, gyártási hiba.

 

A borovi fenyő közepes keménységű, érzékeny a karcolódásra és benyomódásra, ezért a használat során keletkezett sérülésekre a garancia nem vonatkozik.

 

A fenyőbútorok ápolása

 

A fenyő egy természetes anyag, így még a bútor elkészülte után is lélegzik, ezért tilos tisztítószereket használni a takarításához.

A bútor megőrzi a jellegét, ha méhviasz tartalmú ápolószerrel kezeljük, ami illat- és vegyszermentes, viszont a fa felületét és mélyebb rétegeit is jól táplálja. A méhviasszal csak be kell dörzsölni a fenyőbútor felületét, majd megvárni, amíg a rostok magukba szívják ezt az anyagot. A tisztítás után a bútor színe sokkal mélyebb és élénkebb lesz, a felülete pedig felfrissült és fényesebbé válik.

Portalanítást nedves, sima felületű tisztítókendővel végezhetünk.

 

Általános információk matracainkról

 

Életünk egyharmadát alvással töltjük, ezért korántsem mindegy, hogy milyen az ágyunk. Az alvás minősége ugyanis nagyban hozzájárul ahhoz, hogy milyen lesz a közérzetünk, mennyire lesz sikeres a napunk és hogy egészségesek maradunk-e.

Az emberek jó része úgy ébred reggelente, hogy sajog a nyaka, a dereka vagy éppen a háta és nem tudja, hogy mindezért a matrac is okolható.

Ha a választott fekvőhely kényelmes és ergonómiai-fiziológiai szempontból tökéletes, akkor az ember pihenten, kiegyensúlyozottan és energikusan vág neki a napnak.

Vezető matracgyártóktól kínálunk kiváló minőségű, különböző tanúsítványokkal rendelkező ortopédiai ágybetéteket.

A modern matracok alapanyaga „hideghab”, amely tartós, káros anyagoktól mentes és pontrugalmas.

A legtöbb ágybetét tartalmaz egy speciális hőre lágyuló úgynevezett „Memory” anyagot, amely milliméter pontossággal követi a test vonalát, így tökéletes kényelemérzetet biztosít.

A kókuszréteget tartalmazó matracok feladata a gerinc keményebb megtámasztása.

A matracok pamut burkolata különböző természetes alapanyagok (Aloe Vera, szénszál, ezüst szál, bambusz rost stb.) hozzáadásával készülnek, a hő és nedvesség elvezetését szabályozzák.  

 

Matracok garanciája

 

Az általunk foralmazott ágybetétekre gyártóink 5-12 év garanciát vállalnak. Az első 2 év minden esetben teljes körű (a huzat varrási és steppelési hibáira, valamint a belső részre is vonatkozik), a további időszak csak a belső mag részre vonatkozik.

 

Webáruház készítés