Blog

Komfort - kényelem - jó alvás - tökéletes ébredés

Bútorvilág
2021.04.15 17:08
Komfort - kényelem - jó alvás - tökéletes ébredés

Életünk egyharmadát alvással töltjük, ezért korántsem mindegy, hogy milyen az ágyunk.

Az alvás minősége ugyanis nagyban hozzájárul ahhoz, hogy milyen lesz a közérzetünk, mennyire lesz sikeres a napunk, és hogy egészségesek maradunk-e.

Az emberek jó része úgy ébred reggelente, hogy sajog a nyaka, a dereka vagy éppen a háta, és nem tudja, hogy mindezért a matrac is okolható. Ha a választott fekvőhely kényelmes, és ergonómiai-fiziológiai szempontból tökéletes, akkor az ember pihenten, kiegyensúlyozottan és energikusan vág neki a napnak.

Kínálatunkban lévő matracaink tökéletesen idomulnak a test alakjához és lehetővé teszik a természetes, ellazult helyzetben történő pihenést. Ez jobb keringést, kevesebb forgolódást és jobb alvás minőséget jelent. A test súlya egyenletesen oszlik el az egész fekvőfelületen.

Forgalmazott matracainkat kifejezetten mindennapos használatra fejlesztették ki, melyeket henger alakban, vákuum-csomagolásban szállítunk. A külső nylon réteg eltávolítása után, a matracot 24 órán keresztül pihenni kell hagyni, hogy a bennlévő töltet, az úgynevezett eliocel mag, tökéletesen elérje végleges formáját, s ezután vehető használatba. Matracainkhoz teljesen sima, vízszintes felüleltű ágyrács használata javasolt, amely 70%-ban támasztja alá az ágybetétet, így nem károsodik a belső mag és lehetősége van a matracnak tökéletesen szellőzni.

Matracaink elsődleges feladata a gerincoszlop tökéletes, minden ponton történő alátámasztása.

Próbálja ki matracainkat személyesen, tesztelje őket minden alváspozícióban!
A legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát álmai matracán.