Blog

Bútorvilág hűségprogram - extra előnyök

Bútorvilág
2021.09.12 14:00
Bútorvilág hűségprogram - extra előnyök

Törzsvásárlói programunkhoz csatlakozva, vásárlóink előnyökben részesülnek minden vásárlásuk után. A kedvezményeket Cashback és Shopping Pointok formájában adjuk ügyfeleinknek. A hűségprogramunk nemzetközisége lehetővé teszi törzsvásárlóinknak, hogy az előnyöket /kedvezményeket ne csak a Bútorvilágnál történt vásárlások után kapják meg, hanem országokon átívelően és szegmensektől függetlenül több mint 100.000 Partnervállalatnál is igénybe tudják venni.

Csupán egy ingyenes regisztrációra van szükség ahhoz, hogy a Cashback, vagyis a kedvezmény a törzsvásárló bankszámlájára érkezhessen és az értékes Shopping Pointok jóváírásra kerüljenek.

Regisztráció itt: https://www.myworld.com/hu/registration/partner/202044

A regisztrációt követően letölthető a myWorld Benefit App, a telefon "megrázásával" a képernyőn látható az ügyfélazonosító kód, amit vásárláskor az üzletek rögzítenek. Az alkalmazásban megtalálhatóak az online és offline partnervállalatok, a kedvezmények mértéke, az extra ajánlatok is, sőt a helymeghatározás használatával az útvonal is megtervezhető az adott kereskedőhöz.

Ha az online vásárlások lebonyolítása kényelmesebb asztali gépen, laptopon, célszerű letölteni a myWorld Plug-in bővítményt, ennek használatával követhető a folyamatosan bővülő online partnerek száma és biztosan megérkezik a Cashback és a Shopping Point a törzsvásárlónak.

myWorld Plug-in: https://www.myworld.com/hu/plug-in

Partnervállalatok: https://www.myworld.com/hu/search?area=0