Kedvezmények

Előnyök minden vásárlás után!


Legyen Ön is a
myWorld Benefit program 
tagja:

https://www.myworld.com/registration/partner/202044

Egyedi berendezések

Részletek a "BERENDEZTÜK"

menü alatt!

Összehasonlítás
Termék részletek


Pocket Spring

Pocket Spring
  • Pocket Spring
  • Pocket Spring

Termék ára
74 900 Ft
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Téli-nyári oldalas, táska-, vagy más néven zsákrugós matrac a félkemény, de rugalmas ágybetétek közé tartozik és nem áthullámzó, mint a régi bonell-rugós matracok. Kiváló formakövetése miatt minden alváspozícióban kényelmes és pihentető éjszakákat biztosít Önnek. Optimálisan támasztja alá testét és meggátolja a nyomáspontok kialakulását, tehermentesítve ezzel a gerincoszlopot és az izmokat. A négyzetméterenkénti 250 db, különböző vastagságú acél zsákrugó 7 ergonómiai zónára osztja a matracot, ennek köszönhetően pontosan illeszkedik testéhez a megfelelő komfortérzet érdekében. Mindkét oldalán 2,5 – 2,5 cm komforthab található. A nagy számú minőségi táskarugó, a nem deformálódó komforthab réteg, illetve a nagy teherbírás révén ez a matrac sok éven keresztül kiszolgálja majd.

Magasság: 20 cm
Terhelhetőség: 140 kg
Komfort érzet: Közepesen kemény
Téli-nyári oldal
Garancia: 12 év

A termék tulajdonságai

Huzat típus: fix

Huzat anyag: - Tencel - a matrachuzat a speciális lyocell Tencel szál technológia szerinti alapanyagból készül, így a huzat természetes cellulóz alapanyagot is tartalmaz. Nagy nedvszívó képességgel és gyors párologtató tulajdonsággal rendelkezik, így száraz, egészséges és antiallergén alvási környezetet biztosít számunkra.

Vákuumcsomagolás: Igen

A kicsomagolást követően a matracmag magába szívja a levegőt. A matrac a végleges formáját csak 24 óra eltelte után éri el, ezért csak ezután szabad használatba venni!


Egyedi méret: Igen

A szállítási határidő: max. 10 nap
A szállítás futárszolgálattal díjmentes!

Webáruház készítés