Párnák

A memóriahabos alvópárnák korszerű anyagból készülnek, kiváló légáteresztő képességűek, megfelelő alátámasztást adnak a gerincnek, így kényelmesebbé és pihentetőbbé varázsolják az alvást. A nyaki gerincszakasz tehermentesítésével alvópárnáink segíthetnek az alvászavarok kezelésében és akár a horkolás csökkentésében.

Alvópárnáink többféle fekvési pozícióban használhatók, de kínálatunkban megtalálhatóak kifejezetten oldalt-, illetve hasonfekvő alvásra kifejlesztett párnák is. Gyermekek számára is kínálunk párnákat, illetve különleges, jótékony hatású  bambusz szénport tartalmazó párnák is találhatók portfóliónkban.

A Memory egy speciális, hőre lágyuló, úgynevezett thermoaktív anyag. A Memory anyag specialitását az adja, hogy a belenyomódó meleg formát milliméter pontossággal követi, megjegyzi. Ha ezt az anyagot párnába tesszük, akkor a használó fejét és nyakát körülöleli és stabilan megtámasztja anélkül, hogy kialakulnának az úgynevezett magas nyomású területek.

Ha kedveled az akciókat, kedvezményeket, élj a speciális ajánlatunkkal és csatlakozz az egyedülálló hűségprogramunkhoz itt: https://www.myworld.com/registration/partner/202044

A nemzetközi Benefit programnak köszönhetően, a Bútorvilágnál történt regisztrációddal több száz online partnervállalatnál és több ezer üzletben vásárolhatsz előnyökkel, az év 365 napján!
Töltsd le a myWorld Benefit App-ot, lépj be a regisztrációkor megadott kódokkal és élvezd az applikáció által nyújtott vásárlási élményeket!