Matracok, alváskiegészítők

Pihentető alvás, kiváló minőség és hosszú élettartam.

Életünk egyharmadát alvással töltjük, ezért korántsem mindegy, hogy milyen a fekhelyünk, a párnánk. Az alvás minősége ugyanis nagyban hozzájárul ahhoz, hogy milyen lesz a közérzetünk, mennyire lesz sikeres a napunk. Ha a választott fekvőhely kényelmes és ergonómiai-fiziológiai szempontból tökéletes, akkor az ember pihenten, kiegyensúlyozottan és energikusan vág neki a napnak.

A matracok, párnák természetes alapanyagokól készülnek, úgy mint a bambusz, Aloe Vera, latex, gyapjú, kasmírgyapjú, pamut.

A hideghab matracoknál használt anyag, magas fokon finomított, rugalmas hab. Modern matrac alapanyag, amely nagyon rugalmas, tartós és kedvező árú.

A Memory egy speciális, hőre lágyuló, úgynevezett thermoaktív anyag. A NASA fejlesztette ki, mégpedig az űrhajósok üléseinek anyagaként. A hőre lágyuló anyag ugyanis a megnövekedett hőmérséklet hatására ellágyul, mintegy magába fogadja az űrhajós testét, megvédi azt a nehézségi erőtől. Ezt a speciális anyag található ma már a matracaink felső felületén és a párnáink is ebből az anyagból készülnek. A Memory anyag specialitását az adja, hogy a belenyomódó meleg formát milliméter pontossággal követi, megjegyzi. 

Ha ezt az anyagot matracink felső rétegeként használjuk, vagy párnába tesszük, akkor egy olyan fekvési felületet biztosítunk a használónak, amely körbeveszi a testét, párnánál a fejét és nyakát, és stabilan megtámasztja azt, anélkül, hogy kialakulnának az úgynevezett magas nyomású területek.



Ha kedveled az akciókat, kedvezményeket, élj a speciális ajánlatunkkal és csatlakozz az egyedülálló hűségprogramunkhoz itt: https://www.myworld.com/registration/partner/202044

A nemzetközi Benefit programnak köszönhetően, a Bútorvilágnál történt regisztrációddal több száz online partnervállalatnál és több ezer üzletben vásárolhatsz előnyökkel, az év 365 napján!
Töltsd le a myWorld Benefit App-ot, lépj be a regisztrációkor megadott kódokkal és élvezd az applikáció által nyújtott vásárlási élményeket!